O nas

pasji-hotel (2)Na tem planetu želja
smo bili popolnoma sami.
In od vseh živih bitij, ki so živela v naši bližini,
se je z nami spoprijateljil samo pes.
(Maurice Maeterlinck)

Kot strastni ljubitelji, nam najboljših kosmatih prijateljev, dovolite, da se vam predstavimo.

Smo družina Bricelj – Žuželj, ki že od leta 2006 aktivno sodeluje v svetu psov. Ljubezen in neizmerna radost ob skrbi teh brezpogojno ljubečih bitij nas navdaja z življenjskim smislom. Nobeno delo, ki je še kako potrebno za življenje in zdravo bivanje teh kosmatih prijateljev nam ni odveč. V idilični vasici nas šteje 18 psov in 1 mačka. Kot vzreditelji BOSTON TERIER, ČIVAV, JAPAN ČIN -a, MOPS-ov, KAVALIR KING CHARLES ŠPANIEL-ov že aktivno delamo 7 let. Vsi naši kupci, še do danes dobro skrbijo za svoje ljubljenčke, saj skrbno izbiramo družino v katero bo naš podmladek prišel, hkrati pa nudimo tudi, da nam ob premisleku vrnejo kužka nazaj domov, če ugotovijo, da ne bodo zmogli, te tako zahtevne starševske naloge. Za vse pasme katere vzrejamo imamo tudi svojega plemenjaka, vsi psi imajo rodovnik, so čipirani in pod stalnim nadzorom bolnice Šentjur.

pasji-hotel (8)Nahajamo se v oazi narave in miru, sredi kozjanskega parka. Pri nas se resnično človek in pes povežeta z naravo in njenimi utrinki. Sredi tega miru, smo se tako odločili zgraditi moderen in psom prijazen hotel, lahko bi rekli pasji hotel s petimi tačkami. Hotel bo ogrevan, nudil pa bo širok izbor bivalnega prostora – to so pesjaki velikosti od 6m2 do 120m2, zaprti sistemi ali z izpustom, pesjaki s stalnim izpustom. Vsi veliki pesjaki imajo tudi zavetrje in senco. Da bi bile to lepe počitnice tudi za vašega prijatelja jim bomo nudili  wellness, ki obsega kopanje, striženje, nego in masažo. Za tiste, ki vas skrbi za zdravje, kadar so psi bolani, naj povem da bodo psi pod vsakodnevnim veterinarskim nadzorom bolnice Šentjur, saj z njimi sodelujemo in delamo pri njih več kot 3 leta. Včasih pa vseeno vsi pomislimo, kako bo, saj so psi kot veliki otroci – skrb bo odveč, saj smo moderen hotel, ki bo imel kamere za izvajanje videonadzora, tako se boste lahko od daleč priklopili na naše omrežje in spremljali vašega ljubljenčka kaj počne.

Kako boste prišli do nas? Mi pridemo po vašega ljubljenčka in vam ga po koncu bivanja tudi pripelejmo nazaj.

Skrb za pasjo higieno je izrednega pomena za zdravje naših štirinožnih prijateljev. Le z redno in dosledno nego bodo vaši kosmatinci srečni, zdravi in lepo negovani. Kot oskrbovalec živali sem se izobraževal na Dunajski akademiji za grooming psov in z več letnimi izkušnjami vas vabim na psu prijetno nego in frizuro, ki obsega:

Dovolite nam, da vas rešimo vseh skrbi, kadar svojega štirinožnega prijatelja prepustite v skrb prijetnem domačem hotelu s petimi tačkami.