Pasji hotel

Vsi se na dopust radi podamo brez skrbi, ker se lahko prepustimo novim doživetjem, ki jih s seboj prinašajo razni izleti ali počitnice. Najmanj eno skrb več kot drugi imajo lastniki psov, mačk … Ti se namreč vsako leto srečujejo z dilemo, ali vzeti s seboj kosmatinčka (seveda če je to dovoljeno?), ga pustiti znancem ali prijateljem ali pa ga prepustiti strokovnim oskrbnikom – nam v PASJEMU HOTELU, ki nudi popoln nadzor (video nadzor 24 h), klimatizirane prostore (v zimskem času so prostori kjer bivajo psi ogrevani), udoben in varen transport (prevoz do Pasjega hotela in nazaj), hrano, nego (kopanje, česanje …), ki jo opravlja pasji frizer z ustrezno izobrazbo na Dunaju, sproščanje odvečne energije na ograjenem in video-nadzorovanem travniku. Naš Pasji hotel je tudi nadomestni dom za vse občutljive pasje varovance, saj se lahko prosto gibljejo v ograjenem vrtu (cca. 250 m2).

STORITVE

Pri našem PASJEM HOTELU svojo zapuščino gradimo na izredni ponudbi dobrin in storitev za popolno nego vašega psa! Kot eno najbolj ekskluzivnih in luksuznih letovišč s salonom se naš pasji hotel ponaša z nazivom najbolj izkušene ustanove za nego psov, kar jih je na voljo danes.

RAZKOŠNI POGOJI BIVANJA

Pri našem pasjem hotelu, ki ga odlikuje pet zvezdic, vašim najdragocenejšim spremljevalcem nudimo sodobne luksuzne bivalne pogoje in vse kar sodi zraven. Tako ste lahko v času vaše odsotnosti  popolnoma brez skrbi. Vsi prostori, ki služijo nastanitvi pasjih gostov nosijo naš razpoznaven podpis z nepogrešljivimi elementi sodobnega oblikovanja in svežo sproščujočo izbiro barvne palete. Naš pasji hotel že od svoje ustanovitve dalje sledi cilju ustvarjanja najboljšega možnega bivalnega doživetja za vaše kosmatince! Nismo navaden pesjak, temveč popolno nasprotje. Naš cilj je oblikovanje okolja, ki se kolikor je mogoče približa domačemu okolju, v katerem se vaš ljubljenček počuti varno in udobno. Po tem, ko smo izkusili srce parajoče bivanjske razmere, ki vladajo v premnogih pesjakih, smo uvideli, da je naše pravo poslanstvo ustvariti razkošno, sproščujoče, čisto in varno okolje, ki bo v vaši odsotnosti vašemu ljubljenčku nudilo izkušnjo bivanja s kar se da malo stresa.

Ponujamo tudi PASJI VRTEC – enodnevno varstvo med 6. in 21. uro oz. po dogovoru. Tako bomo na željo stranke kužka prevzeli in ga tudi pripeljali nazaj, da pa vas ne bi skrbelo kaj vaš ljubljenček počne v našem varstvu, imamo veliko veselih uric igranja ter možnost celodnevnega video nadzora (po dogovoru tudi možnost programa popolne nege).